ZF 24

Fortech face investiţii de până la 50.000 de euro în start-up-uri locale anul acesta

Fortech face investiţii de până la 50.000 de euro în...

Autor: Ioana Nita

10.05.2015, 08:20 499
Compania locală Fortech, specializată în dezvoltarea de soluţii software, a lansat începând cu luna trecută un program de investíţii în strat-up-uri de tehnologie, numit Seed For Tech, pentru care va aloca anul acesta fonduri de până la 50.000 euro.
 
Programul se desfăşoară în Cluj şi se adresează antreprenorilor din diferite domenii de activitate care au o idee de produs software şi au nevoie de un partener pentru implementarea produsului şi dezvoltarea afacerii. Prin intermediul Seed For Tech, start-up-urile vor primi atât fondurile necesare de­ma­rării proiectului, cât şi consultanţă tehnică şi de business. Aceştia vor avea parte de sprijinul unei echipe tehnice pentru dezvoltarea produsului software, suport în cercetarea pieţei şi validarea ideii, consultanţă în elaborarea strategiei de marketing, suport logistic şi ulterior şi de o conexiune cu o reţea de posibili investitori, clienţi şi mentori.
 
Modelul este structurat în trei faze, fiecare fază adresând un set de aspecte specifice unei etape din dezvoltarea startupului.
 
 
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO