ZF 24

Fost manager bancar, trimis in judecata pentru coruptie

03.03.2009, 15:20 197

Un fost manager in cadrul unei banci comerciale a fost trimis in judecata, impreuna cu alte doua persoane, de procurorii DNA, sub acuzatia ca ar fi primit mita pentru aprobarea unor credite catre administratorii a trei societati comerciale, informeaza Mediafax citand un comunicat al DNA.

"Procurorii din cadrul Directiei Nationale Anticoruptie – Serviciul Teritorial Brasov au dispus trimiterea in judecata a inculpaţilor D.B., fost manager de risc mediu din cadrul unei banci comerciale – nivel central, in sarcina caruia s-a retinut infractiunea de luare de mita, in forma continuata, I.B. pentru complicitate la luare de mita, in forma continuata si Virgil Ilie pentru dare de mita", se arata intr-un comunicat al Directiei Nationale Anticoruptie (DNA).

D.B., prin intermediul fratelui sau, I.B., ar fi pretins in perioada august-noiembrie, de la administratorii a trei societati comerciale, sume sume de bani, acesta primind efectiv 25.000 de lei de la V.I. Banii au fost pretinsi in vederea aprobarii cererilor de credite bancare formulate de administratori.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO