FP poate începe al treilea program de răscumpărări, după ce ASF i-a aprobat reducerea capitalului social

24 feb 2014 Autor: Roxana Pricop

Autoritatea de Supraveghere Financiară (ASF) a aprobat reducerea capitalului social subscris al Fondului Proprietatea (FP) de la 13,778 miliarde de lei la 13,538 miliarde de lei, ca urmare a anulării unui număr de 240,3 milioane de acţiuni propriii achiziţionate de fond în cadrul primului program de răscumpărare din 2011.

Reducerea capitalului social este efectivă începând cu 24 februarie 2014, data de la care Avizul ASF nr. 1/21 februarie 2014 este efectiv. Acţionarii FP au aprobat reducerea capitalului social cu 240,3 mil.lei în AGA din aprilie 2012.

Fondul poate începe acum cel de-al treilea program de răscumpărări, care era blocat de faptul că acţiunile proprii deţinute de fond în urma răscumpărărilor atinseseră limita de 10% din capitalul vărsat.

 

 
 
Cuvinte cheie:
fondul proprietatea
, capital social
, reducere
, aprobare

Campurile marcate cu rosu nu sunt valide!

Comentariul a fost adaugat si va aparea dupa ce va fi moderat!

Comentariile vor fi publicate doar după moderarea acestora de către redactori. Nu vor fi publicate comentariile care conţin injurii, un limbaj licenţios, instigare la încălcarea legii, la violenţă sau la ură, precum şi acuzaţii fără acoperire. De asemenea, pentru o mai bună comunicare, vă rugăm să oferiţi o adresă de mail validă. Vă mulţumim!

zf.ro
Abonează-te la Închide