ZF 24

Furnizorul de servicii turistice Amoma se mută într-un spaţiu de 2.300 mp din Globalworth Plaza

Furnizorul de servicii turistice Amoma se mută într-un...

Autor: Roxana Rosu

28.06.2017, 10:38 2365

Amoma, una dintre cele mai mari platforme de rezervări turistice online la nivel mondial, îşi va muta până la finalul acestui an sediul din Bucureşti într-un spaţiu cu o suprafaţă de aproximativ 2.300 de metri pătraţi din Globalworth Plaza (fostul Nusco Tower) şi a rezervat încă un etaj pentru dezvoltarea ulterioară a echipei.

Tranzacţia a fost intermediată de firma de consultanţă imobiliară Cushman & Wakefield Echinox.

Prin biroul din Bucureşti, în care lucrează aproximativ 400 de angajaţi în trei schimburi, Amoma oferă suport clienţilor în limbi de circulaţie mondială, precum engleză, franceză, spaniolă sau italiană, dar şi în limbi exotice. Totodată, în Bucureşti se află şi centrul de dezvoltare al platformei cu sediul central în Geneva, Elveţia.

”Amoma îşi are în prezent sediul într-o clădire din zona Pipera-Tunari şi a ales să se mute în Globalworth Plaza pentru a îmbunătăţi condiţiile de lucru şi accesul angajaţilor, dată fiind proximitatea clădirii faţă de staţia de metrou Aurel Vlaicu”, se arată în comunicat.

Noul sediu, care va fi situat la etajele 2 şi 3 ale clădirii, dispune şi de o terasă de circa 1.000 de metri pătraţi. Totodată, Amoma a rezervat şi un al treilea etaj în clădirea deţinută de grupul Globalworth, în condiţiile în care compania intenţionează să îşi mărească echipa până la 600 de angajaţi.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO