ZF 24

Din multinaţionale, într-o companie românească: Gabriela Streza este noul director de marketing la AdePlast

Din multinaţionale, într-o companie românească:...

Autor: Roxana Rosu

06.07.2017, 15:11 413

Gabriela Streza a preluat conducerea departamentelor de Marketing şi Business Development ale producătorului român de materiale pentru construcţii AdePlast.

„Am ales AdePlast pentru că admir curajul şi determinarea oamenilor care au dezvoltat un business puternic, autentic, cu mari perspective. Rezonez cu pasiunea firmei pentru inovaţie, cu spiritul AdePlast creativ şi combativ”, a declarat Gabriela Streza.

Ea a absolvit Universitatea Politehnică şi are 15 ani de experienţă în departamentele de marketing ale unor companii multinaţionale.

AdePlast are trei platforme industrial, situate în Oradea, Ploieşti şi Roman.  Compania a înregistrat anul trecut exporturi în valoare totală de peste 4 milioane de euro şi a pe pieţele din Ungaria, Bulgaria, Moldova şi Austria.

În 2016 compania AdePlast a realizat o cifră de afaceri de 346 milioane de lei (circa 77 mil. euro), în creştere cu 13% faţă de 2015.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO