ZF 24

Geoana la prezidentiale: Vom rupe lesa si vom scapa de Traian Basescu - Galerie FOTO si cele mai importante declaratii

"Vom rupe lesa si vom scapa de Traian Basescu"
14.05.2009, 19:21 20

Presedintele PSD, Mircea Geoana a fost reconfirmat in aceasta seara de Consiliul National largit al PSD (CN), in prezenta a 10.000 de membri social-democrati veniti din toate judetele la Pavilionul Romexpo din Bucuresti, drept candidat la alegerile prezidentiale.

In fata celor 10.000 de oameni propunerea ca partidul sa-l sustina pe Geoana a venit din partea lui Ion Iliescu care a afirmat ca are incredere ca el va castiga. “Va propun sa sustinem aceasta propunere in ceea ce priveste candidatura lui Mircea Geoana la Presedintia tarii. Va fac aceasta propunere cu convingerea ca Mircea Geoana are si potentialul si capacitatea de invatare necesare pentru aceasta misiune de inalta raspundere”, a adaugat el.

Propunerea va fi inaintata, potrivit statutului partidului, Congresului extraordinar al PSD care se va desfasura cel mai probabil in luna septembrie. Geoana a spus in discursul sau ca “de alegerile europarlamentare de peste cateva saptamani si de alegerile prezidentiale de peste cateva luni va depinde daca Romania va iesi din criza economica de pe o pozitie de invingator sau de pe pozitie de invins” a declarat Geoana in dicursul sau. El a adaugat ca datoria PSD nu este doar “de a scapa tara de Traian Basescu”, ci “si de cei care ne-au dezbinat”. “Vom rupe lesa si ii vom scapa si pe ei de Traian Basescu” a spus Geoana referindu-se la colegii din guvern, PD-L.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO