ZF 24

George Copos: Nu cred in zicala "toate lucrurile la timpul lor"

George Copos: Nu cred in zicala "toate lucrurile la timpul lor"
27.02.2010, 18:12 42

"Cred ca potentialul unui om de afaceri ajunge la un maxim injurul varstei de 50 de ani, cand combinatia dintre capacitatilefizice, psihice si experienta este în stare sa dea randamentulmaxim", spune omul de afaceri George Copos, intr-un interviupentru Dupa Afaceri. La varsta de 57 de ani, Copos este unul dintrecei mai de cunoscuti oameni de afaceri din tara - "la 40 de anireprezentam deja o forta in business-ul romanesc. Am primitnumeroase premii de excelenta in afaceri, iar la 50 de ani grupulde firme Ana Holding - afacere romaneasca 100% - era evaluat la 200milioane de euro", spune Copos.
Omul de afaceri sustine ca pentru el timpul nu a insemnat niciodataun barometru pentru succes. "Întotdeauna am considerat timpul ca peo limita ce trebuie învinsa. De aceea obiectivele mele nu au avutca termen 'timpul potrivit', ci notiunea de 'cat mai repede'. Dacase poate, chiar 'acum'". Copos nu crede nici in zicala "toatelucrurile la timpul lor" in ceea ce priveste afacerile si spune ca"întreprinzatorul care se ghideaza dupa acest proverb nu va aveaniciodata succes. Un om care doreste succesul forteaza limitele,inclusiv pe cele temporale".

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO