ZF 24

Germanii de la Continental angajează 1.000 de oameni. „Căutăm absolvenţii facultăţilor tehnice“

Germanii de la Continental angajează 1.000 de oameni....

Autor: Adelina Mihai

26.03.2014, 19:12 2697

Producătorul german de componente auto Continental, care are şapte fabrici şi trei centre de cercetare în România, intenţionează să facă 1.000 de noi angajări anul acesta, în Timişoara, Sibiu, Iaşi, Braşov, Nădab sau Carei.

Continental caută în special candidaţi pentru specializările inginer software, hardware sau mecanic, tehnicieni, electricieni, operatori de linie sau mecanici de întreţinere, potrivit unui comunicat transmis de companie.

„Din cele 1.000 posturi disponibile în România în 2014, jumătate vizează absolvenţii facultăţilor tehnice: automatică, calculatoare, electronică, telecomunicaţii, electrotehnică şi mecanică. (…) Pentru posturile deschise în unităţile de producţie, pregătim personalul în cadrul fiecărei unităţi şi ne bazăm acum şi pe prima generaţie care va absolvi şcoala profesională, să îşi înceapă activitatea”, a spus Christian von Albrichsfeld, directorul pentru cercetare şi dezvoltare al concernului Continental în România.

Compania a lansat şi o nouă platformă de recrutare, www.romania.careers-continental.com . Potrivit datelor furnizate de companie, grupul Continental avea la finalul anului 2013 peste 13.000 de angajţi pe plan local.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO