ZF 24

Germanii de la Leoni investesc 7 mil. euro în fabrica de cabluri auto din Arad

Germanii de la Leoni investesc 7 mil. euro în fabrica de...

Autor: Laurentiu Cotu

05.05.2014, 00:06 392
Producătorul de cabluri Leoni Wiring Systems Arad, subsidiara grupului german Leoni, cu afaceri globale de 3,9 mld. euro şi 62.000 de angajaţi, şi-a bugetat pentru acest an un program de investiţii de aproximativ 7 milioane de euro, pentru dezvoltarea fabricii de cabluri auto din Arad.
 
Principalii clienţi ai fabricii Leoni din vestul ţării sunt producătorii germani de maşini, dar şi alte companii din industria vehiculelor comerciale. Nemţii produc la Arad cabluri şi sisteme complete de cabluri pentru autoturisme şi vehicule comerciale, pentru clienţi precum grupul Volkswagen, BMW, Daimler sau GM, conform unor informaţii furnizate anterior de companie.
 
„Anul trecut am finalizat investiţii de aproximativ 7 milioane de euro, iar pentru acest an ne-am planificat investiţii similare celor realizate în 2013. Avem proiecte în desfăşurare pentru majoritatea clienţilor, astfel că vom utiliza toate capacităţile deja existente“, a declarat conducerea companiei Leoni Wiring Systems Arad.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO