ZF 24

Ghosn a dat garanţii că uzina Dacia va produce la capacitate maximă

Ghosn a dat garanţii că uzina Dacia va produce la...

Autor: Bogdan Alecu

13.10.2013, 20:15 763

Uzina Dacia de la Mioveni va atinge în acest an o producţie record de maşini, ritm care va fi menţinut şi anul următor, a anunţat la Bucureşti Carlos Ghosn, şeful alianţei Renault Nissan, în cadrul celei de-a treia vizite în România de la preluarea conducerii grupului francez în 2005.

„Prima concluzie a vizitei lui Carlos Ghosn la Bucureşti este că s-au dat garanţii că Dacia, ca uzină, va fi încărcată la capacitate maximă din punct de vedere al volumelor. La Mio­veni există o perspectivă bună, cu condiţia să ne vedem de treabă şi să facem performanţă şi calitate şi să fim competitivi“, a declarat Constantin Stroe, vicepreşedintele Automo­bile Dacia, care a participat la întâlnirea dintre Carlos Ghosn şi Traian Băsescu de la Cotroceni.

WikiZF: Profilul companiei Renault Nissan

După întâlnirea cu Traian Băsescu de la Bucureşti, Carlos Ghosn a declarat că în acest an la Dacia se vor produce 343.000 de maşini, cel mai ridicat volum atins vreodată de uzina de la Mioveni, în creştere cu 12% comparativ cu 2012. Anterior, maximul istoric a fost atins în 2010, primul an de producţie al SUV-ului Duster.

Citiţi continuarea articolului aici

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 14.10.2013

ZF Corporate este serviciul specializat de ştiri cu plată al Ziarului Financiar. Pentru a putea citi aceste ştiri trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Imobiliare şi altele). Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286, tel. mobil: 0766.606.994) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro sau stefan.paraschiv@m.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO