ZF 24

Google Glass, testaţi la ZF Live. Cum arată viitorul plăţilor online

Autor: Octavian Calei

18.04.2014, 00:08 680

Antonio Eram, CEO al dezvoltatorului de soluţii de plăţi digitale mobilPay, a prezentat la emisiunea de ieri a ZF Live o aplicaţie proprie scrisă special pentru interfaţa oferită de echipamentul Google Glass. El a realizat în direct o demonstraţie a modului în care se operează o plată prin echipamentul disponibil momentan numai dezvoltatorilor de aplicaţii printr-un program special de testare desfăşurat de Google.

„E un program în care te înscrii spunând o poveste, spui ce vrei să faci cu ei. Noi am participat spunând că vrem să dezvoltăm o soluţie de plată”, a explicat reprezentantul mobilPay.

„Ok Glass, buy this”, a spus el privind către o reclamă la o sticlă de vin, care a fost publicată pe prima pagină a ediţiei tipărite a Ziarului Financiar. Ochelarii Google au recunoscut adresa web din reclamă (unvinpezi.ro), iar tranzacţia a fost confirmată cu ajutorul smartphone-ului Samsung Galaxy Note 3 la care erau conectaţi ochelarii.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO