ZF 24

Grecii de la Jumbo au intrat ca un „cal troian“ în Bucureşti cu un hipermarket de 14.000 mp, cu articole pentru copii

Pentru magazinul din Pallady grecii de la Jumbo au angajat 80 de oameni

Pentru magazinul din Pallady grecii de la Jumbo au angajat 80 de oameni

Autor: Mădălina M.

15.11.2013, 10:50 13896

Grupul elen Jumbo, care operează în regiune o reţea cu peste 60 de hiper­marketuri cu ar­ti­cole pentru copii, şi-a făcut la sfârşitul săptămânii trecute intrarea în Bucureşti extrem de discret, precum un cal troian, fără o inaugurare oficială, site în limba română sau vreo informare oficială către presă.

Grecii au deschis pe bulevardul Pallady din estul Capitalei un magazin cu o suprafaţă de 14.000 de metri pătraţi la trei săptămâni de la inaugurarea unei unităţi în Timişoara, în fostul hiper­mar­ket Real din nordul oraşului, România fiind cea de-a patra ţară în care grupul este prezent.

„Deocamdată este prea devreme pentru a oferi informaţii cu privire la activitatea din România“, afirmă Ama­lia Karamitsoli, reprezentantul pentru re­laţia cu investitorii a companiei Jumbo.

„Am deschis sâmbătă, iar rezul­tatele au fost conform aşteptărilor“, a fost declaraţia făcută de Igor Husos, directorul magazinului din Pallady în cadrul căruia lucrează în jur de 80 de angajaţi.

Continuarea pe ZFCorporate

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO