ZF 24

Grupul Porsche a numit un sloven la conducerea diviziei financiare locale, Porsche Finance Group

Grupul Porsche a numit un sloven la conducerea diviziei...

Autor: Raluca Ghinea

25.09.2013, 22:23 1219

Porsche Finance Group România are un nou director general, David Gedlicka înlocuindu-l pe Christoph Binder, care va prelua conducerea Porsche Bank Group în America de Sud, a anunţat miercuri grupul. Gedlicka, în vârstă de 35 de ani, a ocupat anterior poziţia de director financiar al Porsche Finance Group din Ungaria. De naţionalitate slovenă, David Gedlicka a studiat ştiinţe economice la Facultatea Maribor din Slovenia şi s-a alăturat grupului Porsche în anul 2004. Începând cu anul 2007, Gedlicka a ocupat funcţii de conducere în cadrul PFG Slovenia şi PFG Ungaria.

„Începând cu luna septembrie a acestui an, David Gedlicka s-a mutat la Bucureşti şi va coordona activităţile Porsche Finance Group România din poziţia de CEO, lucrând alături de Andreas Zoeller, care îşi continuă activitatea de CFO al grupului“. Porsche Finance Group se ocupă cu finanţarea autoturismelor aparţinând mărcilor holdingului, printre care Volkswagen şi Skoda, şi este prezent pe piaţa românească din 1999.

Acest articol a apărut în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 26.09.2013

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO