ZF 24

HP: "Angajam inca 600 de romani pentru centrele de servicii. Asteptam si absolventii de facultate". Ce primesc angajatii?

HP: "Angajam inca 600 de romani pentru centrele de servicii. Asteptam si absolventii de facultate". Ce primesc angajatii?
01.02.2010, 14:46 113

Hewlett Packard, una dintre cele mai mari companii IT din lume,are in plan sa angajeze in acest inca aproximativ 600 de romani lacentrele sale de servicii din Romania, a anuntat compania. HP "areca obiectiv major cresterea numarului de angajati cu 30% pana lasfarsitul anului. Dimensiunea si complexitatea activitatilorderulate in cadrul centrului GeBOC determina un flux dinamic dinpunct de vedere al angajarilor. In prezent, centrul de serviciiconcentreaza eforturile a peste 2000 de angajati, cu inaltecompetente in zona de limbi straine, oferind suport atat pentrucelelalte divizii din cadrul HP, cat si pentru parteneriiacestora", au precizat reprezentantii HP.

"GeBOC doreste sa isi extinda echipa prin atragerea de studentisi absolventi de studii superioare, dar si a tinerilor cuexperienta profesionala de 1-2 ani. Focusul activitatilor derecrutare se va orienta catre candidatii care vorbesc cat mai multelimbi straine, pentru ca GeBOC este o familie multiculturala", adeclarat Anca Tapai, Staffing Lead, Hewlett-Packard Romania.

Astfel, pe langa cunoasterea limbii engleze, printre cerinteleangajatorului se numara si capacitatile lingvistice pentru o altalimba europeana cum ar fi: limba germana, franceza, spaniola,italiana sau cele din categoria limbilor nordice (olandeza,norvegiana, suedeza etc.) sau limbi precum portugheza, ebraica,rusa sau alte limbi slave (poloneza, slovaca, ceha etc.), precum sidorinta de a invata si de a se alatura unei echipe tinere siprietenoase.

Ce primesc angajatii?

Personalul selectat va avea acces la training de specialitate sisuport din partea reprezentantilor HP. Angajatii au acces si lafacilitati precum: tichete de masa, asigurare de viata, serviciimedicale, traininguri, posibilitatea de lucra ocazional de acasa.De asemenea, angajatii au posibilitatea de a alege intre una dinoptiunile: servicii medicale pentru membrii familiei, serviciistomatologice sau abonament sala de sport.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO