ZF 24

Ilie Nastase joaca tenis cu trecatorii din fata primariei din Paris pentru a promova Romania

22.05.2009, 16:57 34

Dupa campanii in care cei mai valorosi romani din sport au promovat carduri bancare, produse alimentare sau practicarea sportului, a venit vremea ca acestia sa sustina si turismul romanesc.

Astfel campania de promovara internationala a turismului romanesc prin intermediul Nadiei Comaneci, al lui Ilie Nastase si al lui Gheorghe Hagi, va incepe pe data de 5 iunie la Paris, o data cu lansarea turneului de tenis de la Roland Garros.

"In cadrul evenimentelor organizate de Ministerul Turismului la Paris, in timpul Turneului de tenis de la Roland Garros, bannere apartinand campaniei de promovare a turismului romanesc prin intermediul Nadiei Comaneci, al lui Ilie Nastase si al lui Gheorghe Hagi vor decora timp de o saptamana celebrul bulevard parizian, Champs Elysees", se arata intr-un comunicat al Ministerului Turismului.

Pe esplanada Primariei Parisului va fi amenajat un teren de tenis, iar Ilie Nastase va fi partener de joc al trecatorilor interesati.

Impreuna cu Nadia Comaneci si Gheorghe Hagi, acesta va oferi turistilor din Paris carti postale de promovare a turismului romanesc.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO