ZF 24

În căutare de job pe final de an? Azerii de la SOCAR angajează 50 de bucătari sau şefi de benzinării. În ce oraşe sunt disponibile posturile?

În căutare de job pe final de an? Azerii de la SOCAR...

Autor: Roxana Petrescu

03.12.2013, 11:37 3405

Azerii de la SOCAR, care potrivit celor mai recente informaţii deţin pe piaţa locală 20 de benzinării, spun că până pe 31 decembrie aşteaptă candidaturile pentru 50 de posturi de bucătar, lucrător gestionar şi şef de benzinărie.

"Viitorii angajaţi vor ocupa una dintre poziţiile menţionate în reţeaua SOCAR din oraşele: Adjud, Bacău, Bucureşti, Cluj, Focşani şi Timişoara", au declarat reprezentanţii companiei.

Pentru poziţia de bucătar se cere minimum un an de experienţă în pregătirea produselor de bucătărie rece şi caldă de tip fast-food, iar pentru cea de şef de benzinărie se cere o experienţă de minimum 2 ani în domeniul vânzărilor de carburant.

“Căutăm candidaţi care fie au deja o experienţă de lucru în domeniul în care compania activează, fie doresc să înceapă şi să dezvolte o carieră în piaţa de retail cu carburant într-o  companie aflată într-o dinamică de dezvoltare la nivel naţional. În prezent compania noastră are peste 300 de angajaţi la nivel naţional, dintre care mai mult de 40% au fost recrutaţi în cursul acestui an”, a declarat  Emanuela Gheorghe, manager de resurse umane la SOCAR Petroleum.

Candidaturile pot fi trimise până pe data de 31 decembrie.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO