ZF 24

Inca doua ore de intarziere pentru autostrada Bechtel. Motivul: Van Damme. Vezi GALERIE FOTO

Peste 120 de masini au participat la proiectarea filmului JCVD pe autostrada Transilvania
01.06.2009, 14:34 23

Fanii romani ai lui Jean Claude Van Damme au facut, sambata, o prima testare a putinilor kilometri de autostrada pe care americanii de la Bechtel au reusit sa-i asfalteze pană acum, la cinci ani dupa semnarea contractului, scrie Gandul.

Hotarati, peste 120 de soferi au format o adevarata coloana pe santierul Autostrazii Transilvania, pentru a ajunge la locul unde puteau sa urmareasca, pe un ecran-gigant, proiecţia celui mai nou film al lui Van Damme, intitulat JCVD si in care actorul se interpretează pe el insusi, cu mult umor si ironie fina.

Proiecţia drive in din cadrul Festivalului International de Film Transilvania vine la cateva luni dupa ce o mica portiune din autostrada Transilvania, deja asfaltata, a fost utilizata pentru un drive test al celor de la Top Gear.

Pana sa fie utilizabila pentru soferii obisnuiti va mai trece insa ceva vreme. Deocamdata, pe tronsonul respectiv au fost asfaltati 18 km, alti 12 fiind pregatiti pentru asfaltare, in timp ce sase kilometri de poduri sunt in diverse stadii de executie si inca sase kilometri se afla la nivel de terasament. Despre stadiul la care a ajuns constructia autostrazii Transilvania si de cati bani mai este nevoie pentru finalizarea acesteia cititi pe www.gandul.info.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO