ZF 24

Incepe conflictul si la SIF Banat-Crisana: presedintele Ioan Cuzman contesta o scrisoare trimisa actionarilor de Capital Partners

13.04.2009, 18:18 38

Ioan Cuzman, presedintele SIF Banat-Crisana (SIF1) sustine ca numele sau a fost folosit fara a-si fi dat acordul, intr-o scrisoare trimisa actionarilor SIF1 de catre banca de investitii Capital Partners, care are doi reprezentanti propusi pentru Consiliul de Administratie al societatii.

Cuzman sustine ca nu este de acord cu continutul scrisorii si nici cu “actiunea manifestata de influentare a votului in AGA”.

Actionarii SIF Banat-Crisana urmeaza sa aleaga pe 24 aprilie componenta Consiliului de Administratie pentru urmatorii patru ani, pe lista candidatilor numarandu-se Doru Lionachescu, seful Capital Partners, si Andrei Diaconescu, managing partner al aceleiasi firme, cei doi fiind propusi de un grup de investitori straini. Pe lista se mai afla Horia Ciorcila, presedintele Bancii Transilvania, Octavian Radu, proprietarul grupului de firme RTC, dar si vechii membri ai CA, in frunte cu Ioan Cuzman.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO