ZF 24

Investitorii cer Guvernului reguli mai stricte in acordarea de ajutoare de stat

31.07.2009, 16:39 18

Reprezentantii oamenilor de afaceri au cerut, vineri, premierului Emil Boc ca Guvernul sa conditioneze acordarea ajutoarelor de stat de anumite reguli stricte impuse companiilor beneficiare, precum schimbarea managementului si desfiintarea activelor nefunctionale, informeaza Mediafax.

"Am discutat despre garantii de stat, s-a discutat inclusiv despre anormalitatea faptului ca statul roman da la ora actuala garantii firmelor sub forma de ajutor de stat, in timp ce toate celelalte state definesc niste reguli foarte stricte pe baza carora se dau ajutoare de stat, reguli care prevad schimbarea managementului, divizarea respectivei firme in bucati, pentru ca cele nefunctionale sa fie desfiintate", a declarat preşedintele Asociatiei Oamenilor de Afaceri din Romania (AOAR), Florin Pogonaru, la finalul discutiei de la Guvern. Mai multe despre discutiile avute de premierul Emil Boc cu reprezentantii mediului de afaceri din Romania cititi pe www.mediafax.ro.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO