ZF 24

Irlandezii dau consultanta gratuita pentru obtinerea de fonduri de la UE

24.02.2009, 17:50 41

Camera de Comert si Industrie Romania-Irlanda (CCRI) a infiintat in luna februarie un serviciu de consultanta gratuit pentru companiile care doresc sa obtina fonduri nerambursabile.

"Verificarea eligibilitatii proiectului si intocmirea dosarului pentru accesarea de fonduri europene sunt servicii pe care le oferim gratuit IMM-urilor. Singurele servicii pe care trebuie sa le plateasca firmele sunt intocmirea documentatiei tehnice pe care o realizeaza doar firme specializate”, spune Simona Negoita, directorul departamentului pentru fonduri europene din cadrul CCRI.

Pentru a beneficia de aceste servicii, un IMM „trebuie sa ne dea un telefon (0730.709.753), stabilim o intalnire unde cerem detalii legate de firma respectiva, ce activitate desfasoara, rezultatele pe care le-a inregistrat anul trecut, ce tip de proiect vrea sa deruleze, daca are resurse administrative si financiare. Urmatorii pasi sunt intocmirea dosarului care in functie de complexitate poate dura pana la cateva luni”, spune Negoita. Informatii puteti gasi la adresa CCRI.ro.


 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO