ZF 24

ITM: Gestul lui Adrian Sobaru a fost o acţiune voită, ar putea să nu fie accident de muncă

Autor: Mediafax

29.12.2010, 15:20 22

O comisie mixtă, formată din reprezentanţi ai TVR şi ai CamereiDeputaţilor, efectuează cercetarea în cazul Adrian Sobaru, însăincidentul ar putea să nu intre în categoria accidentelor de muncă,deoarece a fost o acţiune voită, a declarat miercuri, directorulITM Bucureşti, Constantin Bujor, citat de Mediafax.

Directorul general de la Inspectoratul Teritorial de Muncă (ITM)Bucureşti a precizat că din comisia care cercetează incidental dela Palatul Parlamentului fac parte reprezentanţi ai TVR,angajatorul lui Adrian Sobaru, şi ai Camerei Deputaţilor, loculunde s-a produs incidentul.

"ITM, potrivit Legii 319/2006 privind securitatea şi sănătateaîn muncă, doar va aviza dosarul de cercetare întocmit de comisiamixtă", a declarat Constantin Bujor.

El a precizat că, potrivit legii, ancheta ar trebui finalizatăîn zece zile lucrătoare, existând însă şi posibilitatea deprelungire, mai ales că în cazul de faţă este necesară o declaraţiescrisă din partea lui Adrian Sobaru iar acesta este înimposibilitatea de a scrie. Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO