ZF 24

ITNT, desemnată cea mai dinamică companie românească de tehnologie

Lucian Todea. Foto: Silviu Matei

Lucian Todea. Foto: Silviu Matei

Autor: Radu Racu

22.10.2014, 00:07 1933

ITNT, compania din spatele site-ului de distribuţie de software soft32, deţinută de antreprenorul sibian Lucian Todea, a fost desemnată cea mai dinamică firmă de tehnologie din România, într-un top regional realizat de compania de consultanţă Deloitte.

„Dacă ne-am fi înscris de anul trecut, am fi intrat pe locul al doilea (după Vola, agenţia de turism desemnată lider timp de 3 ani la rând, care nu a mai fost inclusă în ediţia din 2014 - n.red.). Aşa, ne bucurăm că la prima prezenţă în top am intrat pe prima poziţie“, a declarat Lucian Todea.

Firma fondată de antreprenorul sibian în anul 2003, după  absolvirea studiilor la ASE Bucureşti, a înregistrat în perioada 2009-2013 o creştere cumulată a veniturilor de 1.433%, performanţă care i-a asigurat locul 4 într-un clasment realizat de Deloitte în zece ţări din regiune, după firme cu profil similar din Ungaria, Polonia şi Serbia. România este reprezentată cu şase firme în topul Deloitte Fast 50.

Anul trecut, compania a înregistrat o cifră de afaceri de 7,1 milioane de euro, în creştere cu 18% faţă de 2012. Pentru prima jumătate a anului 2014, Lucian Todea estimează o creştere a cifrei de afaceri cu 25%, faţă de intervalul similar  al anului trecut. ITNT are circa 30 de angajaţi la Sibiu.

Citiţi îm continuare pe ZF Corporate:

- detalii despre ITNT, prezenţa pe pieţele externe 

- ce spune Lucian Todea despre dezvotlarea afacerii sale şi investiţiile derulate

- ce companii intră în topul Deloitte ; creşterea medie inregistrată de firmele româneşti incluse în clasament 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO