ZF 24

Jurnal de bursă 10 aprilie 2014

Jurnal de bursă 10 aprilie 2014
10.04.2014, 00:00 176

Acţiunea zilei de ieri

MCAB, pentru o creştere de 21,8% (MCAB, lei) Acţiunile Romcab Târgu-Mureş (MCAB) s-au apreciat ieri cu 21,8%, pe fondul unor tranzacţii în valoare de 58.500 de lei.

De la începutul anului acţiunile Romcab tranzacţionate pe piaţa RASDAQ au câştigat 96% în valoare după ce ASF l-a obligat pe proprietarul companiei să deruleze ofertă publică de preluare şi compania şi-a majorat anul trecut vânzările de aproape două ori şi profitul a urcat de trei ori.

Compania a anunţat ieri că a semnat cu o firmă din Germania un contract pe doi ani în valoare totală de 60 mil. euro.


Acţiuni de urmărit azi

  • Acţiunile Impact Developer & Contractor care au pierdut ieri 5,5% din valoare. Conducerea societăţii a completat ordinea de zi a AGA cu mai multe bonificaţii oferite membrilor de conducere şi personalului în cazul în care înregistrează profit cu scopul motivării acestora.

  • Titlurile OMV Petrom (SNP), unde mai multe fonduri administrate de Templeton au realizat achiziţii în ultimele zile. Acţiunile s-au apreciat ieri cu 0,4%.

  • Acţiunile Conted Dorohoi (CNTE) care au revenit ieri, urcând cu 14,7%, după o scădere similară în şedinţa precedentă.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 10.04.2014

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO