Jurnal de bursă 18 feb. 2014

18 feb 2014 Ziarul Financiar

Acţiunile BRD SocGen (BRD) au făcut ieri obiectul a cinci tranzacţii speciale cu 1,2 milioane de titluri în valoare de 10,5 milioane de lei. Tranzacţiile s-au derulat la un preţ în creştere cu 3,1% faţă de nivelul de referinţă din ziua precedentă.

Pe piaţa principală acţiunile băncii au crescut cu 0,7%, la un preţ de 8,74 lei/unitate şi au avut un rulaj redus, de 168.000 de lei. În ianuarie SIF Banat-Crişana a vândut o participaţie de circa 0,5% din acţiunile BRD prin intermediul mai multor tranzacţii speciale derulate pe bursă.


Acţiuni de urmărit azi

  • Acţiunile Transgaz Mediaş, Rompetrol Rafinare, Artrom Slatina, Ropharma Braşov şi Alro Slatina, care şi-au publicat ieri rezultatele după închiderea şedinţei de tranzacţionare de la bursa din Bucureşti.

  • Titlurile Transelectrica, Boromir Prod Buzău şi Vrancart Adjud, care urmează să-şi publice astăzi indicatorii financiari pe 2013.

  • Acţiunile SIF Banat-Crişana, care au crescut cu 1,4% ieri după ce SIF 1 a raportat profit record în luna ianuarie ca urmare a vânzării unui pachet important din acţiunile BRD.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 18.02.2014

 
Cuvinte cheie:
Jurnal de bursă
, actiuni
, BRD

Campurile marcate cu rosu nu sunt valide!

Comentariul a fost adaugat si va aparea dupa ce va fi moderat!

Comentariile vor fi publicate doar după moderarea acestora de către redactori. Nu vor fi publicate comentariile care conţin injurii, un limbaj licenţios, instigare la încălcarea legii, la violenţă sau la ură, precum şi acuzaţii fără acoperire. De asemenea, pentru o mai bună comunicare, vă rugăm să oferiţi o adresă de mail validă. Vă mulţumim!

zf.ro
Abonează-te la Închide