Jurnal de bursă 27 ian. 2014

27 ian 2014 Ziarul Financiar

Acţiunea zilei de vineri

Acţiunile Bursei de Valori Bucureşti (BVB) au fost printre puţinele acţiuni care au înregistrat ieri creşteri, acestea avansând cu 1,3% pe fondul unui rulaj de 406.000 de lei.

Creşterile au survenit pe fondul progreselor înregistrate în privinţa listării Hidroelectrica, săptămâna aceasta urmând să fie anunţat intermediarul listării. Acţiunile BVB au urcat anul trecut cu 62%, sprijinite şi de ofertele publice de la Transgaz, Nuclearelectrica şi Romgaz.

 

Acţiuni de urmărit azi

  • Acţiunile Impact Bucureşti (IMP) care au urcat ieri cu 6,9% după ce conducerea societăţii a anunţat strategia pe care o are la dezvoltatorul imobiliar pe următorii cinci ani.

  • Titlurile Nuclearelectrica (SNN) care au scăzut şi vineri cu 1,6% şi au atins cel mai coborât nivel de la listare, de 10,44 lei/acţiune. Producătorul de energie s-a listat anul trecut în septembrie şi investitorii au subscris acţiuni la un preţ de 11,2 lei/unitate.

  • Acţiunile SIF Transilvania (SIF3) după  ce unul dintre insiderii companiei a vândut joi 65.500 de titluri pe care a încasat 44.900 de lei (circa 9.900 de euro).

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 27.01.2014

 
Cuvinte cheie:
bursă
, BVB
, acţiuni

Campurile marcate cu rosu nu sunt valide!

Comentariul a fost adaugat si va aparea dupa ce va fi moderat!

Comentariile vor fi publicate doar după moderarea acestora de către redactori. Nu vor fi publicate comentariile care conţin injurii, un limbaj licenţios, instigare la încălcarea legii, la violenţă sau la ură, precum şi acuzaţii fără acoperire. De asemenea, pentru o mai bună comunicare, vă rugăm să oferiţi o adresă de mail validă. Vă mulţumim!

zf.ro
Abonează-te la Închide