ZF 24

KazMunaiGaz a inlocuit trei directori din echipa lui Patriciu la conducerea Rompetrol Group

31.07.2009, 17:29 90

Trei directori din vechea echipa de conducere a Rompetrol a omului de afaceri Dinu Patriciu, respectiv Eric Kish, Adrian Petrus si Dan Ionescu, au fost inlocuiti de proprietarul grupului, KazMunaiGaz, conform unui comunicat al Rompetrol.

Astfel, noul sef al diviziei de trading, Alibek Zhilbaiev, a preluat atributiile de la Dan Ionescu, care va parasi compania la 1 august, Ierzhan Orinbassarov a preluat de la Eric Kish conducerea diviziei de dezvoltare corporatista si servicii industriale, iar Dmitri Grigoriev a fost numit in locul lui Adrian Petrus director financiar si centru corporatist.

Directorul general al Rompetrol este Saduokhas Meraliev, fost adjunct al lui Dinu Patriciu, incepand din 2007, cand KazMunaiGaz a poreluat 75% din actiunile grupului.

“Suntem increzatori ca noua structura de management va contribui la atingerea obiectivului companiei de a deveni una din cele mai performante organizatii de marketing si vanzari din industria petroliera”, a declarat Meraliev in comunicat.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO