ZF 24

Kronvest va investi 30 mil. euro intr-un proiect de birouri la Brasov

16.10.2008, 15:41 16

Dezvoltatorul imobiliar Kronvest Group, controlat de omul de afaceri brasovean Dan Camarzan, va investi circa 30 de milioane de euro in constructia in orasul Brasov unui proiect de birouri care va avea trei cladiri cladiri de birouri cu 8,9 si respectiv 16 etaje si un heliport.

Kronvest Business Park va fi situat pe Calea Bucuresti din Brasov si va avea o suprafata construita de 32.800 de metri patrati, dintre care 20.100 de metri patrati, 4,600 de metri patrati pentru servicii si 8.100 de metri patrati pentru parcari. Parterul si primul etaj al fiecarei cladiri vor gazdui servicii, precum: banca, restaurant, cafenea, centru medical, gradinita cu circuit închis, showroom-uri. Chiria medie pentru un metru patrat de spatiu de birou va ajunge intre 11-15 euro, in functie de suprafata inchiriata.

Grupul de firme, înfiintat în 1996, a participat la mai multe proiecte imobiliare si de constructii în Brasov si Bucuresti. Totodata, compania a fost implicata într-un proiect de birouri din Polonia.
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO