ZF 24

Kruk România îşi mută sediul central în ansamblul Timpuri Noi Square din Bucureşti

Kruk România îşi mută sediul central în ansamblul...

Autor: Roxana Rosu

24.04.2017, 12:35 535

Vastint România şi Kruk România au încheiat un contract de închiriere pentru 4.000 mp de spaţii de birouri în cadrul ansamblului mixt Timpuri Noi Square din Bucureşti.

KRUK România a închiriat cei 4.000 mca nouă locaţie a sediului central al companiei în Bucureşti. În afară de Bucureşti, mai mult de 600 de angajaţi lucrează în Centrul Operaţional din Târgovişte şi pe întreg teritoriul  României, ca echipă a Agenţilor de Teren susţinută de cinci birouri locale. Două noi birouri locale sunt planificate pentru deschidere anul acesta.

“ Suntem încrezători că Timpuri Noi Square este un spaţiu de lucru care combină perfect spaţiile de birouri «open space» cu spaţiile de relaxare, creând fluxul de care avem nevoie pentru a ne desfăşura activitatea zilnică. Cred că, pe lângă cele mai bune condiţii de lucru, întregul proiect va asigura echipei noastre posibilităţi de relaxare, de a lua masa şi de distracţie. Accesul facil la conexiunile de transport public a fost, de asemenea, un aspect important pe care l-am luat în considerare la încheierea contractului de închiriere”, a spus Tomasz Ignaczak, Director General KRUK România.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO