ZF 24

La Fântâna a intrat pe segmentul de apă îmbuteliată la 0,5 litri

La Fântâna a intrat pe segmentul de apă îmbuteliată...

Autor: Mădălina Dediu Panaete

19.10.2016, 13:21 1214

La Fântâna, cel mai mare îmbuteliator de apă în sistem de watercoolere, a intrat pe piaţa apelor îmbuteliate la 0,5 litri cu La Fântâna – Apă de izvor. Noul produs completează gama de servicii de furnizare de apă, care include watercooler cu apă la bidon de 19litri, watercooler-purificator de apă şi apă de izvor la cutie de 10litri.

La Fântâna – Apă de izvor  este disponibilă în variantele plată şi carbogazoasă şi poate fi livrată atât clienţilor companii, cât şi persoane fizice. Apa provine din sursa deţinută de companie în Serbia şi este îmbuteliată la unitatea proprie din această ţară, singura din cele deţinute care poate acomoda în prezent capacităţile de producţie necesare.

„În ultimii doi ani am făcut paşi importanţi pentru poziţionarea companiei ca furnizor de servicii de apă şi cafea. Deşi am alocat resurse importante pentru dezvoltarea afacerii pe segmentul de cafea, urmărim în continuare să extindem competenţele pe serviciile de apă”, a declarat Cristian Amza, CEO La Fântâna Group.

La Fântâna – Apă de izvor 0,5 litri este extrasă din zona Mitrovo Polje.

La Fântâna, companie controlată de  fondul de investiţii Oresa Ventures şi antreprenorul Cristian Amza , este un furnizor de servicii de aprovizionare cu apă în sistem watercooler şi purificator pentru companii şi segmentul rezidenţial. Grupul este lider de piaţă în România şi Serbia în soluţii pentru furnizarea apei în sistem de îmbuteliere (bottled watercooler) şi purificator (POU).

În 2015, Grupul La Fântâna a raportat o cifră de afaceri consolidată de peste 42 mil. euro şi un profit brut consolidat de  5 mil. euro (conform situaţiilor financiare IFRS) din servicii asigurate pentru mai mult de 50.000 de clienţi

În aprilie 2014, La Fântâna a achiziţionat Blue Coffee Service, distribuitorul local al brandului italian de cafea Lavazza. Blue Coffee Service era deţinută de antreprenorii Alin Dociu şi Cătălin Vasile, proprietarii grupului de firme Aquila.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO