ZF 24

Lanţul Coffee 2 Go mizează pe afaceri de 1,3 mil. euro în 2018 şi vrea să deschidă încă cinci cafenele

Lanţul Coffee 2 Go mizează pe afaceri de 1,3 mil. euro...

Autor: Alexandra Cepăreanu

01.08.2018, 15:03 560

Lanţul de cafenele Coffee 2 Go mizează pe afaceri de 1,3 milioane de euro la final de 2018 şi vrea să deschidă cinci locaţii noi în Bucureşti, Brăila şi Galaţi, dintre care trei vor fi operate în sistem de franciză, iar două în regim propriu.

Investiţia pentru fiecare locaţie se va încadra între 10.000 şi 15.000 de euro, au spus reprezentanţii grupului.

„Pentru anul în curs, grupul Coffee 2 Go România estimează o cifră de afaceri de 1.3 milioane de euro şi deschiderea a încă cinci unităţi, majoritatea de tip mini-cafenea Inside”, a spus Vlad Timaru, fondator al Coffee 2 Go România.

În 2017, grupul Coffee 2 Go a înregistrat o cifră de afaceri de peste 1 milion de euro, cu 60% mai mare faţă de anul 2016, potrivit datelor companiei.

Grupul Coffee 2 Go deţine în prezent 30 de locaţii, deschise în cele mai mari oraşe din România, dintre care aproximativ jumătate sunt operate în sistem de franciză.

„Din totalul cifrei de afaceri, jumătate provine din vânzările înregistrate de locaţiile administrate în regim de franciză”.

Reprezentanţii companiei au adăugat că cele mai consumate produse au fost cafeaua latte şi cappuccino, care au înregistrat vânzări de 75% în sezonul rece şi frappe-ul în sezonul cald, care a fost consumat de mai mult de jumătate dintre clienţi.

În plus, planurile pentru anul 2018 ale reprezentanţilor includ şi un nou sortiment de cafea, cea exotciă importată din Tanzania, Kilimanjarto sau Santos.

„Ne dorim să convingem consumatorii că şi România poate oferi cafea de calitate, la un preţ românesc. Costul suplimentar la o cafea din Tanzania, Kilimanjarto sau Santos va fi la noi de doar 1 leu”.

Grupul Coffee 2 Go a fost înfiinţat în 2013 şi deţine 30 de coffee spot-uri operate jumătate în sistem de franciză şi jumătate în regim propriu.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO