ZF 24

Lapinski, Skanska Property: Ne uităm activ după câteva terenuri în Bucureşti. Este foarte probabil să mai cumpărăm un teren în acest an

Lapinski, Skanska Property: Ne uităm activ după câteva...

Autor: Cristi Moga

11.05.2014, 11:15 323

Grupul suedez de construcţii şi dezvoltare imobiliară Skanska caută terenuri în Bucureşti, cu acces facil la metrou, având în plan o achiziţie până la sfârşitul anului, a spus Marcin Lapinski, preşedinte al Skanska Property România.

„Ne uităm activ după câteva terenuri în Bucureşti, atât în zona în care ne aflăm, cât şi în centrul şi în vestul oraşului. Este foarte probabil să mai cumpărăm un teren până la sfârşitul acestui an. Foarte important este pentru noi ca terenul să aibă acces facil la metrou. Pentru terenuri de mari dimensiuni numărul potenţialilor cumpărători este destul de scăzut, iar preţurile au rămas stabile în ultimii ani“, a arătat reprezentantul Skanska.

Grupul, cu afaceri anuale de circa 15 miliarde de euro, a construit 80% din prima clădire a proiectului de birouri Green Court din nordul Capitalei. 

Per total, proiectul celor de la Skanska prevede construirea a trei clădiri de birouri cu o suprafaţă închiriabilă de 52.000 mp într-o zonă în care în ultimul an au fost livrate proiectele Sky Tower (sediul Raiffeisen) şi Floreasca Park (sediul Oracle), iar de câteva săptămâni au fost începute lucrările şi la turnul Bucharest One (viitorul sediu al Vodafone).

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO