ZF 24

"Locuinta de proba" - Impact da posibilitatea clientilor sa locuiasca "de proba" inainte sa cumpere apartamentele

14.09.2009, 13:03 31

In incercarea de a atrage cat mai multi cumparatori,dezvoltatorul imobiliar Impact Developer&Contractor (IMP) aanuntat ca va da posibilitatea potentialilor clienti sa locuiasca"de proba" in apartamente similiare celor pe care vor sa lecumpere, "pentru a vedea daca li se potriveste".

Astfel, daca dupa perioada "de proba" clientul se declaranemultumit de apartament, orice avans va fi returnat integral.

"Cei interesati pot opta pentru locuirea de proba intr-unapartament similar cu cel ales, gata mobilat pana la cele mai micidetalii (vesela, halate de baie, televizor, conexiune internet),pentru a vedea daca li se potriveste, cum se inteleg cu vecinii, incat timp ajung la serviciu. Orice avans este returnat integral dacaviitorul proprietar nu este multumit de apartamentul sau ansamblulpentru care a optat", se arata intr-un comunicat aldezvoltatorului.

Printre alte facilitati anuntate cu ocazia "Habitestului"(drive-testul pentru locuinte), Impact a mai enumerat si 10variante de finantare, ca si pozibilitatea de compartimentare alocuintei, in functie de optiunea clientilor.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO