ZF 24

Londra şi Milano, principalele destinaţii de pe aeroportul din Constanţa

Londra şi Milano, principalele destinaţii de pe...

Autor: Mădălina Panaete

30.01.2016, 19:00 715
Aproximativ 10% din turiştii care au tranzitat Aeroportul Internaţional Mihail Kogălniceanu Constanţa au zburat din şi către Londra, capitala Marii Britanii fiind urmată de Milano, care deţine 6% din totalul de 93.000 de pasageri de pe acest terminal, arată o analiză a ZF făcută pe baza datelor de la Ministerul Trans­porturilor.
 
Spre Londra zboară compania low-cost Wizz Air, care a avut anul trecut 4,5 mi­lioane de pasageri pe aeroporturile din România, iar spre Milano operează zboruri compania Blue Air, deţinută de antreprenori români.
 
Istanbulul, destinaţie care atrăgea cei mai mulţi turişti de la malul mării, anul trecut capitala turistică a Turciei, a coborât pe poziţia a treia.
 
Spre Istanbul operează zboruri compania Turkish Airlines, conform datelor de pe site-ul aeroportului.
 
Anul trecut, aeroportul din Constanţa a fost tranzitat de un număr total de 93.300 de pasageri (comerciali şi neco­merciali), la jumătate faţă de anul pre­cedent, conform datelor de la Ministerul Transporturilor.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO