ZF 24

Lowe PR va comunica pentru ECHO, departamentul pentru ajutor umanitar al Comisiei Europene

18.03.2010, 16:12 37

Agentia de relatii publice Lowe PR va realiza prima campanie deinformare si sensibilizare a romanilor cu privire la activitatea sirolul ECHO, departamentul Comisiei Europene responsabil pentrufinantarea ajutorului umanitar acordat milioanelor de victime aledezastrelor naturale sau provocate de oameni ce au loc in afaraUniunii Europene.

Campania de comunicare coordonata de Lowe PR se va derula inintervalul martie-mai 2010 si este construita pe palierecomplementare, de la media relations si celebrity endorsement, laevenimente stradale interactive si plasarea materialelorinformative ECHO.

Pentru aceasta campanie, ECHO isi concentreaza eforturile asupraa patru zone de calamitate: foamete, inundatii, cutremure siconflicte. Din 1992, ECHO a sustinut cu ajutorul partenerilorzonele afectate din peste 85 de tari, printre care Afganistan,Kenya, Darfour, Vietnam, Haiti, Georgia. Ajutorul asigurat de ECHOeste direct orientat catre populatia afectata, indiferent de rasa,etnie, religie sau afiliere politica.

Lowe PR a mai coordonat anul trecut implementarea campaniei derelatii publice pentru alegerile europarlamentare din Romania.Agentia este membra a grupului de companii din care mai fac parteLowe & Partners, Initiative, Brand Connection, HyperActive,Medic One si Scholz & Friends, care in 2008 au cumulat o cifrade afaceri de peste 56 mil. euro.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO