ZF 24

Luc Beiso a preluat functia de CEO al Credit Agricole Bank Romania

Luc Beiso a preluat functia de CEO al Credit Agricole...

Autor: Roxana Rosu

16.05.2016, 10:51 1245

Credit Agricole Bank Romania, subsidiara grupului international Crédit Agricole S.A., l-a numit pe Luc Beiso funcţia de Chief Executive Officer (CEO) al băncii, în locul lui Pierre Martin care va continua sa fie Vicepreşedinte al Consiliului de Administratie.

Luc Beiso a preluat responsabilitatile pozitiei de CEO în urma finalizării procesului de validare a BNR.

"Luc Beiso detine o experienta semnificativa in industria bancara si are o puternica orientare strategica, doua componente care sunt extrem de valoroase intr-o piata competitiva cum este Romania. Suntem convinsi ca avem in Luc un CEO puternic, care poate conduce banca spre noi directii ",a declarat François Pinchon, Presedinte al Consiliului de Administratie al Credit Agricole Bank Romania.

Luc Beiso, in varsta de 53 de ani, are o experienta bogata in industria bancara si o cariera indelungata in cadrul Grupului Crédit Agricole. Pe parcursul celor peste 28 de ani de experienta bancara, el a detinut diverse functii de management, atat in Franta cat si in subsidiarele internationale ale Grupului Crédit Agricole. 

Inainte de fi numit CEO al Credit Agricole Bank Romania, Luc Beiso a detinut functia de Chief Executive Officer al Crédit Agricole Albania Bank SHA.

”Sunt onorat de decizia Consiliului de Administratie si de increderea lor ca impreuna cu aceasta echipa de profesionisti vom putea crea, prin dezvoltarea punctelor noastre tari, noi oportunitati si un plus de valoare clientilor, partenerilor, angajatilor si actionarilor nostri”, a declarat Luc Beiso.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO