Lucian Buzdugan, administratorul fermei Agricost: Sunt în căutare de ferme cu care să fac un parteneriat pentru a putea extinde activitatea de industrializare

30 iun 2017 Autor: Roana Rotaru

Agricost, al doilea cel mai mare cultivator de cereale din România după cifra de afaceri obţinută anul trecut, este în căutarea unor parteneri pentru a intra pe noi linii de business care să aducă valoare adăugată producţiilor obţinute.

„Eu sunt în căutare de ferme cu care să fac un parteneriat pentru a putea extinde activitatea de industrializare, de creştere a valorii adăugate pentru a putea face şi alte activităţi“, a spus Lucian Buzdugan, administratorul fermei Agricost.

Compania a investit toţi banii din profit în refacerea sistemului de irigaţii şi acoperă în prezent 65% din suprafaţa deţinută.

” Mai avem 35% de teren neirigat pe care l-am prins în nişte programe din fonduri europene, astfel încât în următorii doi ani, atât pe baza unei contribuţii proprii, cât şi pe baza fondurilor europene să ajungem să irigăm tot. Valoarea investiţiei  este de cel puţin 10 mil. euro.“

 
Cuvinte cheie:
cautare
, activitate
, administrator
, extindere
, ferma
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide