ZF 24

Lucian Isar nu mai este vicepresedinte al Bancpost

Lucian Isar nu mai este vicepresedinte al Bancpost
03.12.2008, 18:03 341

Lucian Isar nu mai ocupa postul de vicepresedinte al Bancpost, pozitie pe care fusese numit in vara, potrivit unor surse din piata. Isar, 31 de ani, coordona activitatile de corporate banking, dar si Trezoreria bancii. El venise la Bancpost in iarna anului 2007, pe postul de director al Trezoreriei. Inainte, el condusese timp de 8 ani divizia de trading a Citi Romania.

Reprezentantii Bancpost nu au comentat aceste informatii. Potrivit surselor, Isar va pastra doar o parte din atributiile pe care le avea ca vicepresedinte, respectiv coordonarea diviziei de corporate. El nu va mai conduce trezoreria bancii.

Miscarea vine dupa episodul atacului asupra leului din octombrie, cand BNR a notat ca unele banci locale au fost implicate in operatiuni. Atunci au existat discutii privind o presupusa colaborare intre unii trezorieri, pentru a distorsiona dobanzile pe piata monetara.
In urma cu aproximativ o luna, Bogdan Mihoc, trezorierul UniCredit Tiriac Bank, si-a parasit postul, motivele oficiale ale despartirii de banca nefiind prezentate.Numele ambelor banci au fost vehiculate in contextul discutiilor privind atacul asupra leului


 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO