ZF 24

Madonna a ajuns in Romania si s-a cazat la cel mai mare hotel de cinci stele din Bucuresti, Radisson SAS, cu tarif de 5.000 euro pe noapte

Madonna a ajuns in Romania
25.08.2009, 19:45 1046

Madonna a sosit la Bucuresti, marti seara, la ora 19.23, cu o aeronava usoara, care a aterizat pe aeroportul Baneasa - Aurel Vlaicu si s-a cazat la hotelul Radisson SAS, cel mai mare din capitala, ea urmand sa sustina un concert miercuri seara, in Parcul Izvor din Capitala.

Potrivit organizatorilor citati de MediafaxMadonna a venit la Bucuresti de la Belgrad - unde, luni seara, a avut un concert - cu un avion privat.

La aeroport ea a fost asteptata de numerosi jurnalisti. Alaturi de acestia, in asteptarea vedetei s-au adunat si cateva zeci de curiosi.

Diva s-a cazat la Radisson SAS, cel mai mare hotel de cinci stele situat in centrul Capitalei, complet renovat si modernizat la finele lui 2008, si evaluat in contabilitatea firmei Bucuresti Turism (BUTU) la sfarsitul anului trecut la 209,2 mil. lei (52,3 mil. euro). Suma nu include si dotarile, ci doar valoarea cladirii.  Compania hoteliera este controlata de grupul israelian Elbit Medical Imaging, prin intermediul firmei BEA Hotels.

Cel mai probabil Madonna a fost cazata in apartamentul regal al hotelului unde o camera costa de la 5.000 de euro pe noapte.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO