ZF 24

Maior în cadrul SRI, reţinut de DIICOT pentru trafic de droguri. Este suspectat că a vândut cocaină

Maior în cadrul SRI, reţinut de DIICOT pentru trafic de...

Autor: Otilia Ciocan Serescu

18.08.2017, 15:56 232

„În cauză există suspiciunea rezonabilă că în perioada 11-16 august, la date diferite şi în baza aceleaşi rezoluţii infracţionale, suspectul M.C.S. a vândut în două rânduri, droguri de risc (100 grame cannabis), respectiv de mare risc (şase grame cocaină) fără drept, cu sumele de 2.050 lei, respectiv 600 euro (din care s-au remis 300 euro)”, potrivit unui comunicat al Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism (DIICOT).

De asemenea, joi, între orele 19.45-20.50, maiorul din cadrul SRI a fost prins în flagrant de procurori, în timp ce vindea 100 grame cannabis, cu suma de 400 euro şi 200 lei. De asemenea, el avea asupra lui şi 250 grame de cannabis,pe care intenţiona să îl vândă, Bărbatul a fost prins în imobilul său situat din municipiul Arad.

Potrivit anchetatorilor, în acelaşi caz a mai fost reţinută o persoană, pentru trafic de droguri de risc, în formă continuată

„Faţă de suspectul P.E. s-a reţinut că, în data de 18 august, orele 01.00-02.00, în baza aceleaşi rezoluţii infracţionale, a vândut droguri de risc (300 grame cannabis), fară drept, cu suma de 6.000 lei, respectiv a detinut droguri de risc (100 grame de cannabis), fără drept şi în scop de comercializare, în autoturismul său, fiind surprins în flagrant de către organele de urmărire penală”, arată sursa citată.

În cursul zilei de vineri, procurorii DIICOT- Biroul Teritorial Arad împreună cu ofiţeri din cadrul Direcţiei Generale Anticorupţie au făcut patru percheziţii pe raza judeţului Arad, dintre care o percheziţie la sediul unei instituţii publice.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO