ZF 24

Mallul de la Palas Iaşi a urcat încasările lui Dascălu la 29,1 milioane de euro în S1

Mallul de la Palas Iaşi a urcat încasările lui...
27.12.2013, 15:52 41912

Omul de afaceri Iulian Dascălu, proprietarul reţelei Iulius Group, a realizat venituri de 29,1 mil. euro în prima jumătate a acestui an din exploatarea celor cinci malluri din portofoliu, în timp ce birourile proiectului Palas Iaşi au generat încasări suplimentare de 1,58 mil. euro, potrivit datelor transmise de companie către ZF.

Zona comercială a proiectului Palas din Iaşi a generat în primul semestru al acestui an încasări de 6,2 milioane de euro. Întregul proiect din centrul oraşului a implicat o investiţie de 265 de milioane de euro şi cuprinde pe lângă mall şi locuinţe, birouri şi spaţii de agrement.

Cele mai frumoase fotografii cu mallul Palas Iaşi. Vezi aici galeria foto

Pentru cele patru centre comerciale operate sub brandul Iulius Mall creşterea încasărilor a fost de 3%, în timp ce mallul proiectului Palas Iaşi, inaugurat în mai 2012, a generat venituri de 6,2 mil. euro, deşi cinematograful din complex nu a fost încă inaugurat.

„Pentru anul 2013 estimăm o cifră de afaceri totală pe grup de aproximativ 62 de milioane de euro“, estimează reprezentanţii companiei deţinute de Iulian Dascălu, antreprenor considerat „regele mallurilorî datorită celor aproape 250.000 mp de centre comerciale din portofoliu.

Portofoliul imobiliar al lui Iulian Dascălu este evaluat la circa 675 de milioane de euro, în timp ce creditele bancare accesate pentru dezvoltarea acestor proiecte au de­păşit jumătate de miliard de euro.

Citiţi articolul integral pe www.zfcorporate.ro

Acest articol a apărut în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 22.07.2013

ZF Corporate este serviciul specializat de ştiri cu plată al Ziarului Financiar. Pentru a putea citi aceste ştiri trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Imobiliare şi altele). Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286, tel. mobil: 0766.606.994) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro sau stefan.paraschiv@m.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO