ZF 24

Marea Britanie cere o intalnire cu Magna pentru lamurirea situatiei muncitorilor din divizia Vauxhall din Marea Britanie

01.06.2009, 12:12 14

Guvernul Marii Britanii spera sa aiba o intalnire cu producatorul de componente auto Magna International pentru a discuta viitorul diviziei europene a General Motors, Vauxhall, a declarat un oficial al guvernului citat de Wall Street Journal.

Peter Mandelson, secretarul pe probleme de Business, a mai avut intalniri cu compania canadiano-austriaca in ultimele saptamani, anuntand ca semnele sunt pozitive, Magna dorind continuarea productiei la Vauxhall.

Guvernul german a anuntat sambata seara ca a selectat Magna ca partener al diviziei germane a General Motors, Opel, inainte de intrarea in procedura de faliment a producatorului american. Germania va oferi un imprumut de 1,5 miliarde euro pentru finantarea operatiunilor Opel, pregatind astfel calea in vederea preluarii de catre Magna si doi parteneri rusi.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO