ZF 24

Marius Ghenea: 90% dintre antreprenorii care au diverse afaceri vor sa vanda

25.10.2009, 12:57 60

Omul de afaceri Marius Ghenea, care si-a vandut in 2001participatia in cadrul Flamingo, companie ale carei baze le pusesein 1994, spune ca un antreprenor anticipeaza in general cresteri sieste tentat sa amane vanzarea pentru un moment mai bun, in sperantade a obtine o suma mai mare.

In acest fel, multi nu au finalizat niciodata un exit, pentru caan de an au preferat sa mai astepte, ignorand ciclicitateaeconomiei si posibilitatea sa intervina o scadere, iar din 2008exitul a devenit o raritate. "In 2009, 90% dintre antreprenoriicare au diverse afaceri vor sa vanda, dar nu au cui, pentru ca suntdoar 10% cumparatori, iar asta se vede in volumul si valoareatranzactiilor din ultimul an si ceva. Orice tranzactie corecta estemai buna decat niciuna", conchide Ghenea.

Cititi mai multe despre antreprenorii care au vandut in trecut pesume bune afacerile fondate de acestia pe www.businessmagazin.ro.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO