ZF 24

Marius Ghenea a vandut Casia Communications catre Elevate

24.02.2010, 11:17 61

Marius Ghenea, 42 de ani, unul dintre cei mai cunoscuti oamenide afaceri locali, a vandut toate actiunile companiei depublicitate indoor Casia Communications catre agentia de indooradevertising Elevate.

Demarat in 2007 ca propunere lansat in cadrul show-ului TV ArenaLeilor, proiectul a fost finantat de Marius Ghenea prin preluareaunui pachet de actiuni alaturi de fondatorii Casia: Simona Opris siCarmen Vornicelu.

"Cred ca aceasta vanzare si integrarea ulterioara a Casia in cadrulElevate reprezinta o trecere fireasca intr-o noua etapa dedezvoltare a proiectului nostru de business, tinand cont ca Elevateeste, in contextul consolidarii recente din Indoor Partnership,unul dintre cei mai puternici jucatori de pe piata de indoor mediadin Romani. (...) Personal sunt multumit ca am demonstratviabilitatea acestui proiect, chiar si in aceasta perioadaeconomica dificila si ca am realizat un exit care satisface toatepartile implicate", a spus Marius Ghenea.

Casia Communications a implementat in ultimii doi ani un sisteminovator de publicitate indoor bazat pe oglinzi cu iluminare dininterior si cu posibilitatea de a afisa mesaje publicitare intr-oordine si la intervale de timp prestabilite. Oglinzile sunt plasatein baruri si restaurante premium, locatii cu un trafic mediu de7000 vizitatori pe luna.
Piata de indoor media este estimata pentru 2009 la o valoare de 5,5mil. euro, conform Media Fact Book. Elevate a avut anul trecutafaceri de 1,3 mil. euro.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO