ZF 24

Masa rotunda ZF: Cine sunt cei mai importanti 1.000 de oameni de business din Romania?

Masa rotunda ZF: Cine sunt cei mai importanti 1.000 de oameni de business din Romania?
19.10.2008, 15:44 75

ZIARUL FINANCIAR organizeaza luni 20 octombrie, la Hotel Radisson SAS din Bucuresti, de la ora 10.00, lansarea oficiala a catalogului "WHO'S WHO IN BUSINESS ROMANIA 2008 - Cei mai importanti 1.000 de oameni din business".

Redactia ZF impreuna cu cativa dintre cei mai reprezentativi oameni de business dezbat luni dimineata, intr-o masa rotunda cu presa, care este portretul managerului de top in Romania: care este varsta medie a managerului de top? care este traseul profesional si ce pregatire are un manager de top in Romania? cine predomina in business: femeile sau barbatii? cati dintre managerii de top au o pregatire specializata? ce ii face sa fie valorosi in domeniile lor si ce ii diferentiaza de altii? la ce se uita un antreprenor atunci cand recruteaza un executiv care sa-i conduca afacerile?

Participa: Dragos Dinu, Consultant A&D Pharma, Mihai Ghyka, fost CEO al InBev Romania, Radu Lucianu, Managing Director, CBRE Eurisko, Radu Furnica, Presedinte si CEO, Leadership Development Solutions, Sergiu Biris, Director general trilulilu.ro.

Catalogul ZF "WHO'S WHO IN BUSINESS ROMANIA 2008 - Cei mai importanti 1.000 de oameni din business" apare pe piata joi 23 octombrie iar abonatii ZF il vor primi gratuit.

Mai multe detalii gasiti pe pagina speciala a evenimentului.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO