ZF 24

Mega Image se mută în următoarele două săptămâni în proiectul Plaza România Offices, unde a închiriat o treime din totalul spaţiilor de birouri

Mega Image se mută în următoarele două săptămâni...

Autor: Alina-Elena Vasiliu

15.08.2016, 07:00 22474

♦ Mallul Plaza România, deţinut de grupul turc Anchor, a trecut printr-un amplu proces de renovare, prin care a transformat 10.600 mp de retail în spaţii de birouri ♦ Zona de office face parte practic din centrul comercial, comunicând direct cu spaţiul în care se regăsesc magazinele.

Retailerul belgian Mega Image îşi mută birourile în proiectul Plaza Ro­mâ­nia al grupului Anchor în următoarele două săptă­mâni. Mutarea vine după ce, în mai, compania de dezvoltare imobiliară Anchor Grup a anunţat că a finalizat lucrările de reconversie a unei părţi din mall în spaţii cu destinaţie office. Iniţial, mutarea Mega Image a fost anunţată pentru luna iulie.

„Încă nu ne-am mutat, dar cu si­guranţă ne vom reloca birourile în Plaza până la sfârşitul lunii august. Deocam­da­tă funcţionăm tot în spaţiul din zona Griviţa“, spune Adrian Nicolaescu, mar­keting vicepresident al Mega Image România.

Necesitatea unui spaţiu mai încăpă­tor pentru sediul central al Mega Image vine ca rezultat al dezvoltării activităţii com­paniei din ultimul an, spuneau repre­zentanţii companiei la începutul lui 2016.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO