ZF News

Mega Image şi-a deschis concept-store-ul şi a adus peste 200 de manageri să le arate raioanele cu rambutan, kumquats şi carne de cerb. Galerie FOTO

Noul magazin Mega Image

Mega Image Concept store

Autor: Cristina Roşca

31.01.2013, 12:48 11164

Vis-a-vis de Piaţa Gemeni concept-storeul belgienilor de la Mega Image nu e dat de gol decât de sigla amplasată în colţul din partea dreaptă a magazinului. Finalizat în timp record – doar câteva luni -, după cum recunoaşte şi directorul general al reţelei Xavier Piesvaux, magazinul de 1.600 mp îşi aştepta miercuri seara musafirii îmbrăcat în straie de sărbătoare. Luminile de la intrare te duceau cu gândul la o premieră de film. Lipsea doar covorul roşu.

Sute de oameni iscăliseră prezent la ora 19.00 pe lista de invitaţi a Mega Image. Concentraţia de CEO şi vedete pe metru pătrat era la cote maxime, şi printre frânturi de discuţii invitaţii traversau fiecare culoar al magazinului. Unii se opreau pe raioanele de alimente. Alţii făceau coadă la magazinele din interiorul supermarketului, fie ele de îngheţată, salate sau pizza. Nici raionul de vinuri nu era trecut cu vederea. Pe lista de prezenţă nu lipseau managerii principalilor parteri ai Mega Image, DAAS, Lerida sau Coca Cola.

Retailerul belgian Mega Image, prezent pe piaţa locală cu supermarketurile cu acelaşi nume şi cu magazinele de proximitate Shop&Go, va deschide mâine cel mai mare magazin al reţelei, cu o suprafaţă de 1.600 mp, pe strada Vasile Lascăr, 108-116, vis-a-vis de Piaţa Gemeni.

Concept store-ul reţelei, care beneficiază de o parcare subterană de 100 de locuri, va avea, spre deosebire de celelalte magazine ale reţelei un raion de fructe exotice şi legume speciale precum rambutan, kumquats, mangustan (la secţiunea fructe), roşii marmande, cartofi vitellote, roşii kumato etc (în categoria de legume). De asemenea, la raionul carmangerie, măcelarii tranşează şi toacă pe loc carnea. Specialităţile includ steak mistreţ, steak cerb, vită.

Mega Image are de asemenea un raion de peşte şi sushi şi un altul de brânzeturi şi mezeluri internaţionale din Franţa şi Italia.

Concept store-ul Mega Image reuneşte în aceeaşi locaţie şi o serie de parteneri precum FRU FRU, La Strada (îngheţată), Al Melook (delicii orientale), Dopo Poco (pizza), Danone (iaurt cu mix de topping), Chateau Blanc (brutărie franţuzească), Livada cu ceai (ceai şi cafea vrac), Ana Pan (prajituri proaspete) şi Chocolat (biscuiţi şi macarons).
Mega Image deţine pe piaţa locală 197 de magazine, 136 supermarketuri şi 61 magazine de proximitate.

La evenimentul de lansare au participat aproximativ 500 de invitaţi, din care circa jumătate au fost directori ai furnizorilor.

 
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO