ZF 24

Miliardarul care detine Liverpool neaga ca se va retrage din sport

Miliardarul care detine Liverpool neaga ca se va retrage din sport (Foto: ProSport)

Foto: ProSport

26.03.2009, 17:16 21

Omul de afaceri american George Gillett a negat zvonurile potrivit carora ia in calcul renuntarea la investitiile din domeniul sportului, printre care se numara si o participatie detinuta in cadrul clubului britanic de fotbal Liverpool, scrie sportbusiness.com.

Acesta a declarat in cadrul unei conferinte sustinute la Denver ca segmentul sportiv nu va fi afectat de criza financiara globala in masura in care s-a estimat pana acum. “Istoric vorbind, activitatile care tin de petrecerea timpului liber sunt cel mai putin afectate de recesiune si primele care revin dupa o asemenea perioada”, a declarat Gillett.

El a precizat ca declaratiile sale potrivit evalueaza masura in care ar putea vinde o parte a activelor detinute au fost preluate gresit de catre mass media. Miliardarul american a adaugat ca a angajat sase firme de consultanta, iar pana in momentul in care nu va primi studiile efectuate de acestea nu va lua nicio decizie in ceea ce priveste renuntarea la o parte a activelor detinute.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO