ZF 24

Gheorghe Radu Ţibichi, preşedintele CNAS, vine la ZF Health & Pharma Summit ’16, evenimentul la care sunt dezbătute problemele din sănătate

Gheorghe Radu Ţibichi, preşedintele CNAS, vine la ZF...

Autor: Georgiana Mihalache

02.09.2016, 10:00 692

Evenimentul ZF Health &  Pharma Summit ’16, aflat la a cincea ediţie anul acesta, îi va reuni timp de două zile pe reprezentanţii celor mai importanţi jucători din domeniul sănătăţii. La evenimentul organizat de Ziarul Financiar între 13 şi 14 septembrie vor fi dezbătute problemele care ameninţă sistemul de sănătate, oficialii şi reprezentanţii marilor spitale publice şi private încercând să găsească soluţii pentru provocările din domeniul medical.

Printre invitaţii ZF Health & Pharma Summit 2016 se numără Petru Crăciun, directorul general Cege­dim, una dintre cele mai mari firme din România specializate în studii de piaţă asupra industriei de medica­mente.

În contextul unei scă­deri a pieţei de medi­camente cu 4,7% în 2015 faţă de anul precedent, Petru Crăciun este invitat la ZF Health &  Pharma Summit ’16 pentru a vorbi despre evoluţia sectorului de producţie şi distribuţie de medi­ca­mente pe fondul primei scăderi a încasărilor din acest domeniu din ultimii zece ani.

Vedeţi AICI mai multe detalii despre eveniment

Temele de discuţie care vor fi abordate la ZF Health &  Pharma Summit vizează calitatea serviciilor din spitalele publice şi din cele private, factorii care determină per­for­manţa medicilor, acce­sul medicilor tineri în spitale, evoluţia pieţei farma şi estimările pentru 2017.

Printre invitaţi se mai numără şi Vlad Voiculescu, ministrul sănătăţii, Diana Loreta Păun, consilier de stat în Departamentul de Sănătate Publică al Administraţiei Prezi­den­ţiale sau Luca Militello, directorul general al Spitalului Monza. Discuţiile de la ZF Health &  Pharma Summit 2016 vor aborda şi subiectul reconstruirii încrederii pacienţilor în sistemul medical de sănătate din România, pe fondul unei subfinanţări a sectorului public sanitar şi al problemelor apărute în acest domeniu care îi fac pe români să caute alternativă în spitalele din străinătate.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO