ZF 24

Miroslav Majoros, Telekom România: mediul de afaceri are nevoie de stabilitate a instituţiilor statului, dar şi de flexibilitate din partea acestora

Miroslav Majoros, Telekom România: mediul de afaceri are...

Autor: Mădălina Dediu Panaete

27.06.2017, 10:16 216

Miroslav Majoros, CEO Telekom România, unul dintre cei mai mari jucători de pe piaţa de telecomunicaţii, spune că mediul de afaceri local are nevoie de stabilitatea mediului politic, dar şi la flexibilitatea instituţiilor statului şi de adaptabilitatea acestora la cerinţele businessului.

„Dacă vorbim de investitori străini şi de investiţiile pe care le facem noi, am aprecia dacă noul Guvern ar îmbunătăţi relaţia cu investitorii străini, instituţiile statului să ne fie parteneri şi să înţeleagă faptul că şi noi ne confruntăm cu dificultăţi”, a declarat a declarat managerul în cadrul conferinţei ZF Cei mai mari jucători din economie 2017 – 25 de ani de investiţii străine în România.

Ce a mai declarat managerul în cadrul conferinţei:

Avem nevoie de stabilitate şi de infrastructură. Dacă ne uităm la stadiul autostrăzilor vedem că acesta este un capitol la care Guvernul trebuie să se uite în viitor.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO