ZF 24

Neaga, CNADNR: Sper că în acest an vom inaugura 84 de kilometri de autostradă

Neaga, CNADNR: Sper că în acest an vom inaugura 84 de...

Autor: Carol Dan

26.05.2015, 10:11 2403

La sfârşitul acestui an, cu puţină şansă, sper că vom putea da în trafic maximum 84 kilometri de autostradă, a declarat miercuri Narcis Neaga, directorul general al CNADNR în conferinţa ZF Construction & Infrastructure.

"Nu aş putea spune că 2015 e un an mai bun sau mai puţin bun ca 2014, pentru că numărul de autostrăzi sunt în derulare, cu plusuri şi minusuri pe fiecare contract. La anul avem speranţe că vor fi gata tronsoanele de autostrăzi vor fi gata"

Alte declaraţii ale directorului CNADNR:

La Lugoj-Deva lotul 4 au fost trei mari probleme; s-a descoperit un cimitir care apărea ca teren agricol, o peşteră cu lilieci care nu apărea în fezabilitate. Acum trei săptămâni s-au descoperit trei familii de castori, care sunt protejaţi prin lege. Contructorul este foarte bun, dar are ghinion. UMB de regulă termină înainte de termen lucrările. Cu puţină şansă sperăm să fie în termen. În principiu mizăm pe 80 kilometri de autostradă. Mizăm pe Lugoj-Deva (25 km), Arad (10 km). Pe Lugoj-Deva lotul 2 avem promisiuni pentru 17 km care să fie daţi în trafic la finele acestui an. Plus, cei 22 km ai lotului 4 din Lugoj-Deva. Maximum 84 km, în care punem şi drumurile de legătură.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO